Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vëzhgo dhe argëtohu

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Vëzhgo dhe argëtohu

nga Aeditions

250 Lekë

Librat e serisë “Mëso dhe agëtohu” përmbajnë veprimtari për fëmijët parashkollorë.

Me ushtrimet dhe figurat ngjitëse, fëmijët do të mësojnë dhe do të argëtohen.

Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 270 x 220 mm

Faqe: 32