Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shkruaj-fshi-mëso Format

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Shkruaj-fshi-mëso Format

nga Aeditions

500 Lekë

Shkruaj-fshi-mëso Format
Mëso të vizatosh dhe të përvijosh format me librin Shkruaj-Fshi-Mëso. Me lapsin magjik, mund të vizatosh forma pa fund.
Lapsi fshihet lehtë, nuk lë shenjë dhe nuk përmban lëndë të dëmshme.

Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 270 x 240 mm

Faqe: 28