Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri im i parë i futbollit

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Libri im i parë i futbollit

nga Aeditions

600 Lekë

Libri im i parë i futbollit është një udhëzues hap pas hapi nga stërvitja deri te fishkëllima e arbitrit. Në të do të gjeni gjithçka që duhet të dini për të përmirësuar lojën tuaj. Fotografi të mrekullueshme ilustrojnë çdo aspekt të këtij sporti. Gjithashtu do të njiheni me lojtarët e mëdhenj të të gjitha kohërave.

Mosha: +6 vjeç

Përmasat: 280 x 220 mm

Faqe: 64