Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri fantastik i veprimtarive të futbollit

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Libri fantastik i veprimtarive të futbollit

nga Aeditions

200 Lekë

Me shumë figura ngjitëse, veprimtari dhe lojëra argëtuese, ky libër do të bëjë për vete të gjithë sportdashësit e vegjël.

Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 270 x 220 mm

Faqe: 24