Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri im i parë i baletit

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Libri im i parë i baletit

nga Aeditions

500 Lekë

Libri im i parë i baletit është një udhëzues i mrekullueshëm për fëmijët
që sapo hyjnë në botën magjike të kërcimit. Me këshillat, ilustrimet dhe tekstin frymëzues,
ky libër do të bëhet një mik i dashur për fëmijët kërcimtarë.

Mosha: +4 vjeç

Përmasat: 280 x 220 mm

Faqe: 48