Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Princeshat e bukura

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Princeshat e bukura

nga Aeditions

200 Lekë

Libër-çantë me figura ngjitëse.

Me shumë lojëra të cilat nxisin aftësinë ndërvepruese të fëmijëve.

Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 270 x 220 mm

Faqe: 16