Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ujku dhe 7 kecat

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Ujku dhe 7 kecat

nga Aeditions

1.000 Lekë

Një libër iveçantë me mozaikë dhe muzikë. Libri shoqërohet me një audio CD ku janë regjistruar të gjashtë përrallat e serisë.

Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 250 x 240 mm

Faqe: 12