Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Princeshat

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Princeshat

nga Aeditions

1.000 Lekë

Ky libër përmban 8 mozaikë me të cilët vogëlushët zhvillojnë aftësitë e tyre ndërvepruese.

Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 280 x 220 mm

Faqe: 18