Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kafshë të hareshme

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Kafshë të hareshme

nga Aeditions

1.200 Lekë

Me 18 meloditë e mahnitshme, përveç ëndjes së leximit, fëmijët do të argëtohen duke shtypur butonat.

Mosha: +1 vjeç

Përmasat: 280 x 300 mm

Faqe: 8