Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Flokarta dhe tre arinjtë

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Flokarta dhe tre arinjtë

nga Aeditions

800 Lekë

Nuk ka gjë më zbavitëse se sa të dëgjosh një rrëfenjë të bukur, të lexuar me zë të lartë. Ky libër ka gjashtë butona, të cilët do të luajnë për ju përrallën klasike.

Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 200 x 180 mm

Faqe: 10