Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Yjet e Hollivudit

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Yjet e Hollivudit

nga Aeditions

300 Lekë

Ngjyrosni yjet e kinemasë! Bëjini të shkëlqejnë duke i zbukuruar me diamante!

Mosha: +4 vjeç

Përmasat: 220 x 240 mm

Faqe: 36