Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biblioteka ime e vockël

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Biblioteka ime e vockël

nga Aeditions

1.500 Lekë

Vogëlushët njihen me botën që i rrethon: me kafshët, frutat, numrat, format, lodrat dhe konceptet e para.

Mosha: +2 vjeç

Kutia përmban 9 libërtha

Përmasat e kutisë: 240 x 2500 mm