Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ujku, dhia dhe shtatë kecat

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Ujku, dhia dhe shtatë kecat

nga Aeditions

100 Lekë

Një përrallë klasike me iIlustrimet plot ngjyra, të realizuara me profesionalizëm dhe të treguara me mjeshtëri. Ky libër është konceptuar për fëmijët që sapo fillojnë të lexojnë.

Mosha: +6 vjeç

Përmasat: 280 x 200 mm

Faqe: 16