Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Rrëfenjat e mia të para për djem

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Rrëfenjat e mia të para për djem

nga Aeditions

1.000 Lekë

Ky libër përmban 15 rrëfenja zbavitëse të treguara bukur dhe të ilustruara me vizatime plot ngjyra, që fëmijët do t’i pëlqejnë shumë.

Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 260 x 260 mm

Faqe: 96