Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Përrallëza për fëmijë 3 vjeç

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Përrallëza për fëmijë 3 vjeç

nga Aeditions

500 Lekë

Një përmbledhje e mrekullueshme përrallëzash origjinale të shkruara enkas për fëmijë 3 vjeç. Të treguara me një stil të këndshëm dhe plot ritëm, rrëfenjat janë ilustruar me vizatime magjepsëse, që fëmijët do t’i pëlqejnë shumë.

Mosha: 3vjeç

Përmasat: 230 x 200 mm

Faqe: 48