Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Në det

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Në det

nga Aeditions

300 Lekë

Me figura plot ngjyra dhe me mozaikë, kjo seri e veçantë i ndihmon vogëlushët të mësojnë fjalët e para dhe zhvillon aftësitë e tyre ndërvepruese.

Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 140 x 160 mm

Faqe: 10