Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Evolflex

Çdogjë për Shtëpi / Dyshek

Evolflex

nga Evolflex

58.000 Lekë

Dysheku Memory është i përbërë prej 6 cm Memroy Viskoelastik Form, 18 cm Poliretan me kanale për ajrosje. Ky dyshek përshtatet plotësisht me formën e trupit, duke na lejuar të bëjmë një gjumë të shëndetshëm dhe duke zvogëluar tensionin muskulor.

Gjithashtu, dysheku Memory përhap në mënyrë të njëtrajtshme presionin mbi trupin e shtrirë, duke shmangur ngacmimet në pikat kritike të trupit.
Dysheku Memory është i veshur me copën Silver Antistres, e përbërë me fibra rgjendi e cila mundëson vetitë antibakteriale, antistatike, antimikrob dhe antialergjike.
Veshja e jashtme e dyshekut është e pajisur me zinxhir, gjë që bën të mundur larjen në lavatriçe!
Mendoni për rehatin tuaj! Ejani tek Evolflex!!!!