Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
XTouch CardPhone XTouch CardPhone
XTouch CardPhone XTouch CardPhone

Elektronikë / Aksesorë

XTouch CardPhone

nga InnJoo

3.700 Lekë

Telefoni që përdoret për të komanduar edhe telefona të tjerë!