Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Coenzyme Q10 30mg

Suplemente shtesa Ushqimore / Suplemente ushqimore

Coenzyme Q10 30mg

nga Farma Net Albania

1.050 Lekë

Koenzima Q10 vepron si një Koenzimë në transferimin e oksigjenit për të prodhuar energji. Ajo ndihmon gjithashtu në dekompozimin e ushqimit dhe merr pjesë në mbrojtjen e përgjithshme antioksidante të qelizës. Me avancimin e moshës, niveli i koenzimës Q10 në organizëm zvogëlohet.

Ajo është e nevojshme për:

 1. Funksionimin normal te metabolizmit për të prodhuar energji
 2. Mbron qelizat nga oksidimi
 3. Mbron lëkurën nga rrezatimi UV

Veprimet e Koenzimës Q 10

 1. Jep fuqi antioksidante dhe mbrojte kundër moshës
 2. Ndihmon në shëndetin kardiovaskular
 3. Ndihmon në rritjen e rezistencës dhe performancës
 4. Ndihmon në ruajtjen e presionit normal të gjakut dhe kolesterolit
 5. Ndihmon në lëvizshmërinë e spermës dhe fertilitetit tek meshkujt

E përshtatshme për:

 1. Personat që ndjekin një stil modern jetese
 2. Personat që merren me sporte, atletike
 3. Të gjithë ata që nuk përdorin shpesh në dietën e tyre mish të kuq
 4. Të gjithë ata që marrin statina si trajtim për kolesterolin e lartë
 5. Moshat mesatare dhe të moshuarit
 6. Njerëzit me histori të sëmundjeve kardiovaskulare

Udhëzime për përdorim: Merrni një kapsulë para mëngjesit!