Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vitamine E

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Vitamine E

nga Farma Net Albania

950 Lekë

Vitamine E

Vitaminë E400 iu Suplement Ushqimor me Vitaminë E

Vitaminë E ose tokoferoli, është një substancë e tretshme në yndyrna me veprim të fuqishëm antioksidant që mbron qelizat nga stresi oksidativ. Kjo vitaminë gjendet kryesisht në vajin e zarzavateve dhe drithërave si gruri, ulliri dhe ushqimet me origjinë bimore .

Vitamina E është e domosdoshme për: 

-Mbrojtjen antioksidante të qelizave nga radikalet e lira 

- Mbrojten kardiovaskulare

- Rigjenerimin e qelizave dhe shërimin e lëkurës 

- Veprim antitrombocitar

- Mirëfunksionin e muskujve

E përshtatshme për: Femrat - Duhanpirësit - Atletet - Femrat dhe meshkujt në moshën e riprodhimit

Mjaftueshmëria e vitamines E: Parandalon trombozat dhe sëmundjet kardiovaskulare trajton lëkurën e thatë, rrit shpejtesinë e shërimit të sëmundjeve të lëkurës, lehtëson dhimbjet e atleteve pas ushtrimeve intesnive, përmirëson performancën fizike.

Udhëzime për përdorim: Merrni 1 kapsulë pas ushqimit 

Forma: kapsule

Sasia: 30 cope

Nuk përmban: Gluten, Laktoze, Konservate