Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Arthrosis

Suplemente shtesa Ushqimore / Suplemente ushqimore

Arthrosis

nga Farma Net Albania

2.000 Lekë

Arthrosis

Ky është një supplement me vlera të larta ushqyese, i cili përmban një gamë të gjerë të pasur me vitamina, minerale dhe ushqyese e të tjerë, të tilla si baker, mangan dhe vitaminë C, që kontribuojnë në formimin normal të kolagjenit dhe për të siguruar shëndetin dhe mirëmbajtjen e gjëndjes normale të kockave, kërceve dhe indit lidhor.

Sasia: 30 tableta

Rekomandimi: Rkd- Rekomandimi i kompensimit ditor