Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Omega 3

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Omega 3

nga Farma Net Albania

1.000 Lekë

Omega 3 1.000 mg Fish Oil - EPA/DHA Supliment Ushqimor me Omega 3 acide natyrore

Omega 3 është një grup i acideve yndyrore të pangopur që nuk mund të sintetizohen nga organizmi, kështu që është e rëndësishme të merren me dietë. Nga ky grup i acideve yndyrore të Omega, dy janë që dallohen: EPA (acidieicosapentaenoic) dhe DHA (acididocosahexaenoic) që përmbajnë acidet yndyrore të pangopur të Omega 3. Marrja ditore e Omega 3 është veçanërisht e rëndësishme për organizmin pasi është përgjegjës për funskionimin e mirë të gjithë membranës. Mungesa e saj prish funksionet e rëndësishme të organizimit.

I përshtatshëm për: Dieta te varfra me yndyrna , moshat mesatare dhe të moshuarit, studentët.

Omega 3 përmban va peshku të distiluar të pasur me acide yndyrore të pangopur acidc EPA/DHA dhe tocopherole me një veprim të veçant antioksidant, 

mjekuese dhe  mbrojtës ndaj të ftohtit.

Udhëzime për përdorim: merrni 1 kapsulë në ditë pas ushqimit 

Forma: Kapsulë

Sasia: 30 

Nuk përmban: gluten, laktoze, konservues