Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mjalt Shumëlulësh

Çdogjë për Shtëpi / Gliko dhe Reçel Vendi

Mjalt Shumëlulësh

nga Grepi Outlet

1.100 Lekë

Mjaltë shumëlulësh nga bletari Male, Përmet.

Pesha: 1 kg

I përshtatshëm për tu konsumuar nga çdo moshë. Produkti i duhur për kurimin e disa sëmundjeve.