Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Verë Merlot

Verë / Verë e Kuqe

Verë Merlot

nga Grepi Outlet

350 Lekë

Verë Merlot nga kantina Bejko.

E përshtatshme për të gjithë përdoruesit. E rekomanduar nga mjekët për njerëzit me sëmundje të zemrës.Vera e kuqe na mban të rinj dhe na shton jetën.

Vera është produkt i familjeve Permetare, e përftuar me mjete e teknologji tradicionale.

Pesha: 750 ml