Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Verë Merlot i Vjetëruar

Verë / Verë e Kuqe

Verë Merlot i Vjetëruar

nga Grepi Outlet

500 Lekë

Verë Merlot i Vjetëruar nga kantina Bejko.

E përshtatshme për të gjithë përdoruesit. E rekomanduar nga mjekët për njerëzit me sëmundje të zemrës.Vera e kuqe na mban të rinj dhe na shton jetën. Ju e dini që sa më e vjetër të jetë vera , aq më e mirë është.

Vera është produkt i familjeve Permetare, e përftuar me mjete e teknologji tradicionale.

Pesha: 750 ml