Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Verë e Bardhë Riesling

Verë / Verë e Bardhë

Verë e Bardhë Riesling

nga Grepi Outlet

350 Lekë

Verë Resling nga kantina Bejko.

Perdorimi i një gote vere të bardhë në ditë, ul rrezikun për kancer të mushkërive.

Vera është produkt i familjeve Permetare, e përftuar me mjete e teknologji tradicionale.

Pesha: 750 ml