Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Raki Rrushi Moskat

Verë / Raki

Raki Rrushi Moskat

nga Grepi Outlet

500 Lekë

Raki rrushi nga kantina Bejko, Përmet.

Përmetarët janë mjeshtra të destilimit të rakisë.

Pesha 500 ml