Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Strepsils Plus+

ParaFarma / Lehtësim Dhimbjesh

Strepsils Plus+

nga Farma Net Albania

558 Lekë

Lehtëson dhimbjet e fytit , duke vepruar direkt në vendin e dhimbjes në sajë të veprimit mpirës dhe antiseptic.

  1. Ka efekt të shpejt - brenda minutës së parë
  2. Ka veprim të zgjatur deri 2 orë pas përthithjes së tabletës
  3. Mund të merret bashkë me antibiotikë , nëse është e nevojshme
  4. Efektiv edhe në dhimbjet e forta të fytit
Përmbajtja: Një kombinim i dy antiseptikeve efektiv (2,4 - dichloobenzyl alcohol 1,2mg , amylmetacresol 0.6 mg)

E përshtatshme për : Të rritur dhe fëmijët mbi 6 vjec

Dorëzimi dhe përdorimi : Mbani një karamele duke e tretur në mënyrë të avashtë në gojë cdo 2-3 orë , jo më shumë se 12 karamele për 24 orë

Paraqitja: Kuti me 24 karamele që mbahen në gojë