Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Echincea Extra + 300mg vit C

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Echincea Extra + 300mg vit C

nga Farma Net Albania

900 Lekë

Echincea Extra është një bar mjekësor tradicional, gjerësisht i njohur per vetitë e tij në mbështetjen e sistemit imunitar. Gjurmët e elementit të Zinkut ndihmojnë trupin të përballoje viruset dhe të ftohtët, ndërsa vitamina C mbron dhe mbështet sistemin imunitar. Kombinimi i këtyre tre elementeve ofron një mbrojtje të trefisht gjatë periudhës së dimrit.