Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit
Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit

Elektronikë / Celularë

Waveex -Made in Austria , çipi qe na mbron nga rrezatimi i celularit, smartphonit,tabletit

nga Grepi Outlet

2.500 Lekë

Waveex

Të gjitha pajisjet elektronike si: çdo lloj celulari, smartphoni, tableti apo laptopi, rrezatojnë dëmshëm mbi organizmin  tonë dhe të atyre që kemi pranë nesh, sidomos mbi fëmijët! Ndikimi është akoma më negativ mbi femrat shtatzëna, fëmijët, nxënësit, adoleshentët që janë në proçes rritjeje biologjike. Por të gjithë jemi të ekspozuar ndaj dëmit të rrezatimit elektromagentik. Disa shenja të ndikimit elektromagnetik që vijnë nga përdorimi i këtyre pajisjeve janë: dhimbje koke, irritim i syve, ndjeshmëri, temperature në pjesën mbrapa veshëve, shpërqëndrim, harresë, stres në organizëm.

Dëmi që vjen nga valët elektromagnetike është me pasoja të rrezikshme nëse jemi të ekspozuar për kohë të gjatë si pasojë e perdorimit te këtyre pajisjeve.

Zgjedhja që ju duhet është , Çipi Waveex, made in Austria.

Çipi Waveex përfaqëson teknologjinë lider dhe e vetmja në rang botëror që e shtrin mbrojtjen në nivel biologjik.
Produkti është ekskluziv i Waveex Albania dhe prej pak kohësh ndodhet në Shqipëri.