Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gjethja

Vepra Arti / Piktura

Gjethja

nga Fondi "Mustafa Faja"

10.000 Lekë

Pikturë me ngjyra vaji mbi thes jute

Përmasat: 50 x 55 cm 

Sonja Faja