Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Pa titull

Vepra Arti / Piktura

Pa titull

nga Fondi "Mustafa Faja"

2.000 Lekë

Pikturë me ngjyra vaji mbi kanavace

Përmasat: 10 x 15 cm

Gent Faja