Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vazo me lule Vazo me lule
Vazo me lule Vazo me lule

Vepra Arti / Piktura

Vazo me lule

nga Fondi "Mustafa Faja"

20.000 Lekë

Pikturë me ngjyra vaji në kanavace

Përmasat 40 x 60 cm

Migena Faja