Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Lule

Vepra Arti / Piktura

Lule

nga Fondi "Mustafa Faja"

3.000 Lekë

Pikturë me ngjyra vaji në kanavace 

Përmasat 30 x30 cm 

Gent Faja