Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Brigjet e Erzenit

Vepra Arti / Piktura

Brigjet e Erzenit

nga Fondi "Mustafa Faja"

3.000 Lekë

Produkti ka dalë nga listimi. Për ta blerë, prisni që shitësi ta rilistojë.

Pikturë me ngjyra vaji në kompesate

Përmasat 30 x 40 cm 

Gent Faja