Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Perendim ne vjeshte

Vepra Arti / Piktura

Perendim ne vjeshte

nga Fondi "Mustafa Faja"

6.000 Lekë

Pikturë me ngjyra vaji në kompesate

Përmasat 35 x 45 cm 

Julian Faja