Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Trendafil

Vepra Arti / Piktura

Trendafil

nga Fondi "Mustafa Faja"

3.000 Lekë

Pikturë me ngjyra vaji në kompesate

Përmasat 30 x 40 cm 

Sonja Faja