Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nusja

Vepra Arti / Piktura

Nusja

nga Fondi "Mustafa Faja"

5.000 Lekë

Pikturë me ngjyra vaji në kanavace

Përmasat 15 x 20 cm 

Gent Faja