Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dimer

Vepra Arti / Piktura

Dimer

nga Fondi "Mustafa Faja"

10.000 Lekë

Pikturë me ngjyra vaji në kanavace

Përmasat 60 x 40 cm 

Migena Faja