Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bluzë e Federatës së Çiklizmit Bluzë e Federatës së Çiklizmit Bluzë e Federatës së Çiklizmit
Bluzë e Federatës së Çiklizmit Bluzë e Federatës së Çiklizmit Bluzë e Federatës së Çiklizmit

Veshje / Bluza

Bluzë e Federatës së Çiklizmit

nga Grepi Outlet

1.100 Lekë

T-shirt e mundësuar në ngjyrë të bardhë dhe gri.

Përbërja: 100% pambuk

Pesha: 195 gr