Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
UltraSpeed Mini Microlite Mop Pad UltraSpeed Mini Microlite Mop Pad
UltraSpeed Mini Microlite Mop Pad UltraSpeed Mini Microlite Mop Pad

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

UltraSpeed Mini Microlite Mop Pad

nga Albpastrim.shpk

1.000 Lekë

I vogël në madhësi, i madh në performancë!

UltraSpeed Mini është shtimi më i fundit për familjen tepër të suksesshme UltraSpeed, e krijuar posaçërisht për zonën të vogla pastrimi (10 - 30 m²). Kova kompakte 10lt dhe lecka e sheshtë e bën atë ideal për zyra, kafene, shitësit e vogjël dhe restorante, si dhe zonat e pritjes. UltraSpeed Mini është një sistem i vogël dhe kompakt, që të ketë përfitime nga ergonomia, performanca dhe higjiena e gamës ekzistuese UltraSpeed.

UltraSpeed Mini Microlite Mop Pad

• 90% e Mikrofibrave PES për performancë të shkëlqyer pastrimi

• 10% fibra PA (gri) për largimin e papastërtive kokëfortë

• etiketat e sistemit të kodifikimit me ngjyra mund të priten/ hiqen për procesin e pastrimit sipas standardeve të higjenës.