Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
​MultiSqueegee swivel ​MultiSqueegee swivel
​MultiSqueegee swivel ​MultiSqueegee swivel

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

​MultiSqueegee swivel

nga Albpastrim.shpk

2.700 Lekë

Për rezultatet më superiore dhe ergonomike

Prodhuar me materiale të dedikuar për rezultatet më të mira në të gjitha aplikimet profesionale shtytje dhe tërheqje.

Tehu i gomës i zëvendësueshëm ka një anë të mprehtë të vetme që tërheq papastërtitë likuide dhe të forta me një veprim.

MultiSqueegee i kthyeshëm me një teh

Higjiena - Të gjitha materialet mund të pastrohen me larje në 70 ° C. Përbërësit janë të lehtë për të çmontuar dhe tehu mund të zëvendësohet.

E qëndrueshme - Materialet janë përmirësuar për të siguruar rezistencë më të madhe në veshje dhe ndryshk.

Ergonomik - sistem i projektuar për të bërë detyrat e përditshme më të rehatshme. Të gjithë komponentët janë të lehtë.

Materiale - MultiSqueegee kombinon tre komponentë:

• Hekur alumini

• Teh gome elastomeri, lahet në 70 ° C

• Dorezë lidhëse universale polypropylene

Përdorimi - Për aplikimet me shtytje të thata ose me lagështi. Alternativë për fshesat në vendet ku fijet nuk janë të lejuara, p.sh. dyshemetë e kujdesit shëndetësor dhe muret.