Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Evolution Window wiper complete Evolution Window wiper complete
Evolution Window wiper complete Evolution Window wiper complete

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Evolution Window wiper complete

nga Albpastrim.shpk

2.500 Lekë

Fshirëset revolucionare të dritareve - Lëreni dritën e diellit të hyjë brenda !

Dritaret e pista janë një telash për çdo biznes - nëse atojanë në zyra, dyqane apo institucione.

Sistemi i pastrimit revolucinar të dritareve e ka gjithçka duhet për të pastruar çdo dritare në mënyrë efektive në kohën sa më të shkurtër të mundshme. Dizajni, avantazhet ergonomike dhe materiali e bën atë një sistem që do të bëjë punën e saj mirë - gjatë në të ardhmen.

Shiko përpara për fleksibilitetin për të përmbushur çdo qëllim pastrimi -dritare, ku lehtësisht përdoren 4-në-1 dorezat multi-pozicion jep një metodë më efektive dhe ergonomik qasje dhe pastrimit të dritareve.

Fshirëset revolucionare të dritareve

·Doreza 4 në 1 për të gjitha aplikimet

·Përthyerje standarde 30°

·180° e kthyeshme / e drejtë për përdorim me pole