Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Evolution Window washer complete Evolution Window washer complete
Evolution Window washer complete Evolution Window washer complete

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Evolution Window washer complete

nga Albpastrim.shpk

2.600 Lekë

Larësi revolucionar - Lëreni dritën e diellit të hyjë brenda !

Dritaret e pista janë një telash për çdo biznes - nëse ato janë në zyra, dyqane apo institucione.

Sistemi i pastrimit revolucionar të dritareve e ka gjithçka duhet për të pastruar çdo dritare në mënyrë efektive në kohën sa më të shkurtër të mundshme. Dizajni, avantazhet ergonomike dhe materiali e bën atë një sistem që do të bëjë punën e saj mirë dhe gjatë në të ardhmen.

Shiko përpara për fleksibilitetin për të përmbushur çdo qëllim pastrimi -dritare, ku lehtësisht përdoren 4-në-1 dorezat multi-pozicion jep një metodë më efektive dhe ergonomik qasje dhe pastrimi të dritareve.

Larësi evolucionar

• Doreza 180 ° përshtatet me 2 bare të veçanta

• Pozicioni i përshtatshëm lejon shtrirje më të madhe dhe qasje më të lehtë në zonat e vështira

• Larësja mikrofibër përmban një rrip për të ndihmuar të hiqen papastërtitë kokëforta.