Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dust cloth High Performance Dust cloth High Performance
Dust cloth High Performance Dust cloth High Performance

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Dust cloth High Performance

nga Albpastrim.shpk

1.700 Lekë

Heqje e pluhurave dhe papastërtive - Pastrimi i pluhurave zvogëlon frekuencën e pastrimit me metodat e pecetave të lagura më të shtrenjta dhe që konsumojnë kohë.

Avantazhet janë të shumta:

Me shpejtësi të lartë - vetë procesi është jashtëzakonisht i shpejtë sepse dyshemetë lihen të thata dhe mund të ecësh mbi të menjëherë pas pastrimit.

Higjiena – pecetat e pastrimit të pluhurave të disponueshme mund të ndihmojnë për të shmangur rrezikun e kontaminimit të mundshëm si dhe nuk ka mbetje të ujit, pra redukton rrezikun e rritjes bakteriale.

Kursime të kimikateve - nuk ka kimikate shtesë janë të nevojshme si pjesë e procesit të pastrimit.

Lehtë për t'u përdorur - pecetat janë shumë të lehta dhe të gatshëm për t'u përdorur menjëherë.