Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Floorcloth Floorcloth
Floorcloth Floorcloth

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Floorcloth

nga Albpastrim.shpk

1.250 Lekë

Lloj pëlhure e qëndrueshme dhe me cilësi nga VILEDA profesionale. E përdorshme me skrabërs dhe gërryes në të gjitha sipërfaqet e vështira.

Floor cloth yellow - Pecetë dyshemeje e verdhë

·Material jo i endur me cilësi të lartë

·Shumë absorbues dhe i plotë