Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Vlieser Vlieser
Vlieser Vlieser

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Vlieser

nga Albpastrim.shpk

400 Lekë

Pastrim i lagur për të gjitha llojet e dyshemeve

Lloj pëlhurash të qëndrueshme dhe me cilësi nga VILEDA profesionale. E përdorshme me skrabërs dhe gërryes në të gjitha sipërfaqet e vështira.

Pecetë dyshemeje e bërë nga viskoza dhe pambuku, e disponueshme në dy madhësi.

Peceta ka një prekje të butë, një rrokje të shkëlqyer në aparat pastrimi dhe është e lehtë për të shtrydhur dhe shpëlarë. Për pastrimin e lagësht në të gjitha llojet e dyshemeve.