Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Quick'n Dry roll Quick'n Dry roll Quick'n Dry roll
Quick'n Dry roll Quick'n Dry roll Quick'n Dry roll

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Quick'n Dry roll

nga Albpastrim.shpk

2.400 Lekë

Sistemi i pecetës së sfungjertë gati për t’u përdorur

Quick'n Dry kursen kohë për shkak të njomjes në shpejtë, shpëlarje të lehtë dhe e fundit por jo më pak e rëndësishme – kapacitet ekstra të lartë absorbues. Zgjidhni Quick'n Dry për fshirje të lagësht të shpejtë, të lehtë dhe pa garzë.

Gjithmonë i gatshëm për të përdorur - tërhiqeni dhe priteni.

Përdorni pecetën një herë dhe flakeni, ose lajeni disa herë deri në 95 ° C.

Ergonomik -Fërkimi i ulët, thithja e lartë, butësia dhe fleksibiliteti e bën Quick’n Dry të lehtë në duart dhe krahë.

Mjedisi & Higjena - E kompozuar dhe plotësisht e biodegradueshme, ngjyra me bazë uji dhe procesin i prodhimit pa klor.

Materiali- Quick’n Dry është bazuar materialet origjinale –1/3 pambuk dhe 2/3 celuloze. Densiteti optimal i fibrave dhe madhësia e poreve do të thotë absorbim ekselent- deri në 15 herë sa pasha e vet. Quick’n Dry vjen ne rulo, të bëra për Quick’n Dry dispenser. Dispenseri rekomandohet për montim në mur, dhe është e integruar me një thikë që e bën prerjen e thjeshtë dhe të shpejtë

Përdorimi– Me dispenserin e vet të volitshëm, Quick’n Dry mjaft absobues është veçanërisht i posaçëm për fshirjen e lëngjeve dhe derdjeve në kuszhinat profesionale.