Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Wettex Maxi Wettex Maxi
Wettex Maxi Wettex Maxi

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Wettex Maxi

nga Albpastrim.shpk

1.650 Lekë

Wettex® _ Absorbim 15 herë sa pesha e vet

Ergonomik - Fërkimi i ulët, thithja e lartë, butësi dhe volum i konsiderueshëm e bën Wettex® të lehtë në duart dhe krahë.

Mjedisi & Higjena - E kompozuar dhe plotësisht e biodegradueshme, ngjyra me bazë uji dhe procesin i prodhimit pa klor. Kodifikim me ngjyra për të parandaluar kontaminimin.Lahet deri në 95 ° C.

Higjena & Siguria - Me sistemin e kodifikimit të ngjyrave, procesi i pastrimit sipas strandardeve të higjenës dhe principet HACCP mund të aplikohen

Materiali – Peceta e sfungjerteWettex® përbëhet nga materiale natyrore: 1/3 pambuk dhe 2/3 celulozë. Fibrat ekstra të gjata të pambukut e bëjnë atë të qëndrueshëm, por gjithsesi fleksible dhe të butë. Densiteti optimal i fibrave dhe madhësia e poreve do të thotë absorbim ekselent- deri në 15 herë sa pasha e vet. Wettex®Soft është sa gjysma e trashësisë për fleksibilitet ekstra dhe butësi.

Material: 65% Celuloze, 35% Pambuk

Përdorimi - Wettex® është një pecetë e sfungjertë origjinale, dizenjuar për fshirjen e derdhjeve dhe fshirje të shpejtë tësipërfaqeve të lagura në kuzhina, bare dhe restorante.