Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Sponge cloth "aqua" Sponge cloth "aqua"
Sponge cloth "aqua" Sponge cloth "aqua"

Te gjitha per shtepine / Materiale pastrimi

Sponge cloth "aqua"

nga Albpastrim.shpk

600 Lekë

Pecetë sfungjeri "aqua"

Peceta e sfungjertë Vileda është e përbërë nga celuloze natyrale që ofron një aftësi absorbuese të lartë dhe lejon pastrimin e sipërfaqeve me një fshirje.

Pecetë sfungjeri aqua

Prekje komode me performancë pastrimi të butë.

Lehtësisht thith lëngjet falë aftësisë të lartë absorbuese (thithëse).